BREAKING Serghei Șoigu, ANUNT cutremurător din Rusia. Avertisment de ULTIMA ORA

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a dispărut din spațiul public timp de aproape două săptămâni. Au existat mai multe zvonuri referitoare la starea sa de sănătate, însă acum, acesta s-a reîntors și a transmis și un avertisment de ultimă oră.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a revenit în spațiul public după o absență de două săptămâni. El a transmis un avertisment de ultimă oră în plin conflict militar.

Potrivit acestuia, menținerea în alertă a arsenalului rusesc este o prioritate pentru Rusia. Totodată, el a mai adăugat că va continua furnizarea de arme și echipamente, acesta făcând referire inclusiv la armele nucleare.

”Continuăm să furnizăm arme și echipamente înainte de termen, folosind mijloace de credit. Prioritățile sunt armele precise cu rază lungă de acțiune, echipament pentru aviație și menținerea pregătirii de luptă pentru armele nucleare strategice”, a declarat Serghei Șoigu.

Citiți și:  Mihail Gorbaciov, fostul lider sovietic, despre conflictul din Ucraina si amenintarea NUCLEARA: ”Pericolul este imens”

Rusia, pregătită de un război digital
În același timp, oficialul rus a mai adăugat și că Ministerul rus al Apărării face planuri de urgență și pentru un război digital.

”În lumina operațiunii militare speciale, în acest an este important să menținem rata de livrare a armamentului avansat, inclusiv sisteme robotice și mijloace de obținere a informațiilor și război electronic”, a mai spus Șoigu.

Referitor la subiectul armelor nucleare, acesta a fost dezbătut și de Dmitri Medvedev, șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse și fost președinte al Federației Ruse.

Când ar putea fi folosite armele nucleare
Într-un interviu acordat pentru RIA Novosti, el a vorbit despre motivele pentru care Rusia ar urma să folosească arme nucleare. Astfel, potrivit acestuia, ele ar urma să fie folosite dacă Rusia ar fi lovită de un atac de rachete nucleare.

Citiți și:  „Este un scenariu apocaliptic!” Adevărul despre arma nucleară a lui Putin

Totodată, Rusia va folosi acest arsenal dacă ar exista o utilizare diferită a armelor nucleare împotriva Federației Ruse sau a aliaților săi. Cel de-al treilea motiv pentru care Rusia ar apela la armele nucelare îl reprezintă cel conform căruia ar exista o invadare a infrastructurii critice, în urma căreia activitatea forțelor rusești de descurajare nucleară este paralizată.

Ultimul motiv pentru care s-ar ajunge la o astfel de situație ar fi dacă va începe desfășurarea unui act de agresiune împotriva Rusie sau a aliaților săi, în urma căruia este amenințată însăși existența țării, chiar și fără utilizarea armelor nucleare.

Un alt aspect punctat de Medvedev l-a reprezentat faptul că doctrina nucleară a Rusiei nu prevede că inamicul trebuie să lovească primul.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *