BREAKING S-ar pregăti un DOSAR PENAL pentru Ludovic Orban, înainte de Congres!

O adevărată informație-bombă este aruncată în spațiul public de jurnaliștii din România. S-ar pregăti un dosar penal pentru Ludovic Orban, înainte de Congresul PNL, ca Florin Cîțu să tranșeze lupta pentru șefia partidului.

Jurnaliștii de la Național susțin că numele lui Ludovic Orban ar urma să apară în dosarul UNIFARM.

Apariția dosarului lui Ludovic Orban înainte de Congres ar avea ca scop stoparea unui al treilea val al dezvăluirilor în ceea ce-l privește pe premierul Florin Cîțu.

„Oricum, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că, gata, s-a dat OK-ul pentru a se da drumul la dosarul UNIFARM. Iar odată cu ”cooptarea” și a lui Ludovic Orban în ”hora penalilor” odată cu relansarea acestei anchete declanșate în urmă cu peste un an, noii prieteni externi ai lui Cîțu îi mai eliberează acestuia gâtul din ștreangul mediatic al primelor două dosare.

Adevăratul scop urmărit fiind ca, astfel, susținătorii lui Ludovic Orban să fie îndeajuns de timorați încât să nu mai dea drumul și la cel de al treilea val al dezvăluirilor, cel al ”prafurilor”.

Chiar dacă pentru asta Cîțu a fost nevoit să plătească ”prețul corect” nu doar noilor ”stăpâni”, dar și useriștilor. Cei care ar urma să primească, după mazilirea lui Orban, Președinția Camerei Deputaților pentru actualul vicepremier ”decorativ” Dan Barna…”, scrie sursa citată.

Potrivit jurnaliștilor menționați, odată cu numirea lui Dan Barna la șefia Camerei Deputaților, Alina Gorghiu ar urma să fie „unsă” la Senat.

În ceea ce o privește pe Anca Dragu, actuala șefă a Senatului, aceasta ar urma să preia un minister din următorul Executiv condus de Cîțu.

Și Emanuel Ungureanu, partenerul de Coaliție de la USR-PLUS, susține că există dovezi că Florin Cîțu ar fi consumat droguri
Ungureanu a declarat că ar exista imagini care îl înfățișează pe Florin Cîțu consumând droguri. Deputatul USR-PLUS susține că are informații că sunt oameni care cunosc circumstanțele.

„Știu că domnul Cîțu ar fi consumat droguri, se aude acest lucru, dar probabil că va ieși Rareș Bogdan și va zice că și el și echipa câștigătoare a consumat droguri și că ce mare lucru. Cea mai importantă dovadă este declarația lui Cîțu. Dacă m-ați întreba pe mine, v-aș spune categoric nu. Dacă Cîțu a fost întrebat de un reporter, a răspuns afară ninge. Aceasta este confirmarea din punctul meu de vedere fără echivoc că domnul Cîțu a consumat droguri, dacă el nu a negat clar. Am informații că sunt oameni care cunosc circumstanțele și chiar ar fi imagini care îl descriu pe domnul Cîțu în această ipostază”, a spus Emanuel Ungureanu, la Realitatea PLUS.

„Mie îmi pare rău că i-am dat votul domnului Cîțu, că el nu a ajuns premier în urma unui concurs de frumusețe. El a fost votat, este premierul USR PLUS, PNL și UDRM. Noi regretăm amarnic votul dat domnului Cîțu ca premier și domnul Orban a spus corect că un rol determinant l-am avut noi. Noi vrem să spălăm țara de el și căutăm soluții în acest sens. Nu pot să spun mai multe, dar căutăm o cale. Nu putem vota o moțiune a PSD și noi nu avem destule voturi ca să depunem o moțiune singuri. Cumva PNL spune că își închide războiul în 25 septembrie. Noi vrem Secția Specială desființată, vrem primari în două tururi, vrem pensiile speciale desființate, adică acel stat care îl ține în funcție pe domnul Cîțu. (…) Ieșirea sau rămânerea la guvernare se leagă de performanța economică comună a celor 4 partide de la guvernare. Nu reușim să performăm cu Cîțu în fruntea guvernului, îl schimbăm. Sunt voci care cer ieșirea de la guvernare. Sunt voci în conducerea partidului pentru că nu facem ce am promis din cauze externe”, a declarat deputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, la emisiunea 100% de la Realitatea PLUS.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *