Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIE

Breaking Răsturnare de situaţie! Reacţia SIIJ în cazul procuroarei sinucise

breaking
Apar informaţii noi în cazul procuroarei de la Parchetul General care s-a sinucis în cursul zilei de vineri. Secţia de investigare a magistraţilor a venit recent cu o serie de reacţii cu privire la informaţiile apărute în presă potrivit cărora Ramona Bulcu ar fi fost vizată de o anchetă şi că era supusă unor presiuni.

Gheorghe Stan, procurorul-şef al Secţie pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) răspunde informaţiei lansate de ziarul Libertatea, care anunţa vineri că procurorul Ramona Bulcu, care s-a sinucis vineri, ar fi fost vizată în dosarul Ghiţă-Kovesi, fiind cercetată pentru extrădarea lui Nicolae Popa.

„Exclus. Doamna Ramona Bulcu nu avea nicio calitate în dosar, nici suspect, nici martor. Nu a fost nici citată, nici audiată. Transmit condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească!”, a spus Gheorghe Stan, vineri seara, la Antena 3.

Conform Libertatea, procurorul Ramona Bulcu, 53 de ani, care s-a sinucis vineri, ar fi fost cercetat de Secția pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, după ce redactase un comunicat de presă aflat la dosarul Ghiță-Kovesi, în care fosta șefă DNA are calitatea de inculpat. Comunicatul vorbea despre un dosar penal care ar fi fost deschis în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă. În realitate, SIIJ a descoperit că nu a existat niciun dosar penal.

Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt al Parchetului General, s-a sinucis vineri, 26 aprilie, aruncându-se de la etajul 5 al clădirii în care funcţionează Parchetul. Aceasta suferea de mai mult timp de depresie.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.