Breaking! Răsturnare de situație în cazul Cristina Țopescu. Ancheta ar putea lua o nouă direcție

Marius Chircă, reprezentantul asociației Kola Kariola, a făcut luni seară declarații televizate ce ridică un mare semn de întrebare cu privire la condițiile și data în care a decedat Cristina Țopescu. Totul pleacă de la starea în care au fost găsiți câinii jurnalistei.

O nouă direcție de anchetă ar putea apărea în cazul decesului Cristinei Țopescu. Astfel, Marius Chircă, reprezentantul asociației Kola Kariola, a spus, luni seară, ce a constatat când a ajuns la Cristina Țopescu acasă, după vestea morții jurnalistei.

Ceva nu se leagă
”Câinii, dacă sunt înfometați mai mult de patru-cinci zile pot ajunge la canibalism. Aseară, la 40 de minute după ce a apărut știrea cu decesul, eram la bariera pusă de poliție și auzeam de la 100 de metri cinci câini care încă mai erau în viață. Ce s-a întâmplat trei săptămâni acolo?”, a întrebat Marius Chircă.

”Erau niște elemente care puteau atrage atenția. Cunosc comportamentul acestor animale. Ele simt. Câinii nu au avut o sursă de apă. Am înțeles că au avut o sursă de mâncare. Erau niște vase cu mâncare. Dar nu are cum să trăiască fără apă. Au rezistat fără apă, dar câinii erau grași și frumoși. E inexplicabil”, a precizat Marius Chircă, în direct la la România TV.

Un mare semn de întrebare
Jurnalistul Bogdan Chirieac a reacționat în urma declarației făcute de Marius Chircă la România TV și spune că asta ar putea fi o nouă direcție în ancheta morții jurnalistei Cristina Țopescu, notează dcnews.ro.

”Omul acesta de la Kola Kariola, un ONG serios care chiar a salvat câini, dânsul ridică un mare semn de întrebare. Cum se face că erau câinii hrăniți și grași și fără apă trei săptămâni, ceea ce e imposibil ca un câine să supraviețuiască, și nu s-au mâncat între ei. Cum se întâmplă lucrul acesta? Cred că în seara aceasta ne-a lansat o nouă direcție de anchetă. E o chestie logică”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.