BREAKING. PSD, mișcare INCREDIBILĂ! Mutare UNICA în istoria alegerilor din România

Apar schimbări importante pe scena politică înainte de alegerile de pe 27 septembrie.

Candidat la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguş a anunţat că se retrage din cursa electorală în favoarea candidatului independent Mohammad Murad, spunând că interesul municipiului trebuie să primeze, iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. „Cer sprijinul celor care au încredere în mine să îl votăm pe Mohammad Murad la funcția de primar și echipa mea de consilieri PSD + ALDE + PNȚCD la Consiliul Local. Asta, pentru binele orașului nostru. Această colaborare politică este o garanție că tinerii noștri rămân acasă alături de familie și să își construiască un viitor stabil aici. De asemenea, părinții noștri trebuie să aibă parte de atenție și respect!”, a transmis Zanfir Iorguș.

Miercuri, în cadrul unui interviu acordat DC News TV, Mohammad Murad a făcut următoarele precizări: „Nu mă așteptam să fie așa. Am plecat de la o logică foarte simplă: actualul primar și administrațiile locale ar trebui să plece acasă, pentru că nu au dat dovadă timp de opt ani că reprezintă o soluție. Din contră, orașul astăzi are conturi blocate, sunt multe firme care revendică datorii mari. Nu sunt locuri de muncă! Din păcate, orașul nu arată deloc bine. Speranță pentru tineri, atenție pentru pensionari – sunt multe probleme constatate, indiferent ce spune unul sau altul.

Din acest punct de vedere, am avut o discuție cu domnul Iorguș și nu doar cu el, ci cu toți ceilalți contracandidați. Le-am explicat care sunt, de fapt, interesele numărul 1. Am ajuns la concluzia că e nevoie de o schimbare și acea schimbare era imposibilă fără o alianță!”

„Am propus o alianță administrativă, departe de a fi alianță politică”, a explicat Mohammad Murad.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.