BREAKING Primele imagini cu Dragnea după ce a ieșit din pușcărie! Cum arată fostul șef PSD

Au apărut primele imagini cu fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, după ce a intrat în pușcărie. Acesta a fost adus cu duba poliției la judecată.

Au apărut primele imagini cu fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, după ieșirea acestuia din pușcărie. Acesta a fost surprins coborând din dubă, înainte de a ajunge la Instanța Supremă. Dragnea a stat doar cinci minute la Curtea Supremă. Procesul lui Dragnea s-a amânat pentru data de 10 decembrie.

Din primele iagini, se vede că Dragnea a slăbit. Fostul șef PSD era abătut, nici măcar nu a ridicat privirea din pământ.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ajuns marți dimineață cu duba la sediul ÎCCJ. Instanța Supremă a judecat contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD Liviu Dragnea, de Olguţa Şefu şi Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a depus şi recurs în casaţie în legătură cu condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare în acest dosar.

Vezi video aici: VIDEO – Primele imagini cu Liviu Dragnea, după încarcerarea la Rahova: cum s-a schimbat fostul lider PSD

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *