BREAKING Primarita Clotilde e in stare de SOC. Lovitura TOTALA de unde chiar nu se astepta

Prefectul Capitalei a explicat recent că nu poate aproba solicitarea primarului Clotilde Armand de instituire a stării de alertă în sectorul 1. Potrivit celor spuse de Alin Stoica, pericolul nu este iminent.

Lovitura totală pentru Clotilde Armand! Solicitarea primarului nu poate fi aprobată
Alin Stoica a punctat că nu poate aproba solicitarea primarului Clotilde Armand de instituire a stării de alertă în Sectorul 1, ca urmare a conflictului juridic cu societatea Romprest.

Astfel, prefectul Capitalei e explicat faptul că, potrivit rapoartelor întocmite de către Direcția de Sănătate Publică și Garda de Mediu, nu sunt întrunite condițiile pentru a se declara starea de alertă.

Explicația lui Alin Stoica
Prefectul Capitalei a transmis că nu se impune starea de alertă în Sectorul 1. Totuși, acesta va căuta soluții pentru criza gunoaielor.

Citiți și:  Cutremur în dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Este răsturnare completă de situație

„În această dimineață, am primi documentația și nota de constatare. Din notele de constatare primite de la aceste autorități nu rezultă că există un pericol iminent, drept pentru care nu este îndeplinită a doua condiție prevăzute de lege pentru a exprima acordul cu privire la starea de alertă. (…) Există disfuncționalități în serviciul public de salubrizare, este un lucru evident pentru toată lumea și de aceea eu voi continua să caut soluții împreună cu Primăria Sectorului 1 și cu prestatorul în așa fel încât disconfortul pentru cetățeni să fie cât mai mic. (…) În acest moment nu pot să-mi dau acordul pentru solicitarea Primăriei Sectorului 1”, a spus prefectul Capitalei.

Citiți și:  Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan

Totodată, Alin Stoica spune că i-a comunicat primarului Clotilde Armand refuzul său de a institui starea de alertă în Sectorul 1.

„Ne uităm la o soluție care să implice și Consiliul Local al Sectorului 1, nu este în momentul de față conturată. În două ore voi veni cu soluția și cu propunerea. E de acel punct de blocaj, ca Sectorul 1 să plătească direct banii către sortator. Eu am fost în legătură tot timpul cu toate autoritățile, având în vedere că asta este legea nu am cum să trec peste ea. Nu a avut ce să spună”, a completat prefectul Capitalei.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!