BREAKING NEWS: Val de acuzații grave la adresa lui Iohannis! Dragnea nu mai are nimic de pierdut!

Liderul PSD Liviu Dragnea a făcut acuzații grave cu privire la declarația de avere a președintelui României Klaus Iohannis, explicând că acesta a omis să treacă unele sume încasate din închirierea unor imobile în document.

„România lucrului bine făcut. Asta ne spunea domnul Iohannis care nu şi-a trecut în declaraţia de avere sumele cu acea bancă comercială, plătite în avans pentru a închiria. Procurorii nu au cercetat, l-au protejat. Alte dosare au fost închise şi cred că vor urma să apară dosare. Săptămâna viitoare luni voi veni cu a treia valiză. A treia, nu a patra. Aceea a fost cu gogoşi, dar n-aţi vrut nici dvs să înghiţi gogoşile acelea?”, a declarat Liviu Dragnea.

Citiți și:  Avocatul Piperea: Iohannis va decreta STARE DE URGENTA, ca să închida gurile celor care acuză fraude

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit luni în Parlament cu o valiză mai mare decât cele două prezentate anterior, care conţine documente şi mai multe stick-uri, spunând că valiza a fost găsită „de un localnic din Sibiu”. Ulterior a prezentat un filmuleţ care arăta tranzacţiile făcute de şeful statului şi care nu apar în declaraţia de avere.

„Am văzut cu toţii că de foarte multe ori, deşi există unii jurnalişti care fac dezvăluiri bine documentate, cu privire la activitatea infeacţională a domnului Iohannis, aceste ştiri mor foarte repede. Foarte, foarte ciudat. Și am zis să continui eu. Eu cred că românii au un drept legitim cine este cu adevărat acest personal. Ceea ce vedem la acest preşedinte fake, adică fals, este un personaj de carton susţinut de statul paralel. Mulţi l-au descris ca un şef de clan, cu toate acţiunile întreprinse. Putem vorbi despre 17 dosare penale. Acest domn care vorbea despre penali şi despre penalii cocoţaţi în vârful statului. Pău dumnealui este penal, deci s-a cocoţat în vârful statului. În timp ce făcea pe Albă ca Zăpada şi arăta cu degetul era posibilul penal în vârful statului”,a mai spus Dragnea.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile