BREAKING NEWS VACCINAREA anti-COVID, OBLIGATORIE? Iohannis, ANUNȚUL MOMENTULUI

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri seară, despre un vaccin împotriva noului coronavirus, făcând o precizare extrem de importantă pentru părinți și copii.

După ce o să apară un vaccin anti-COVID-19, dacă părinții vor refuza vaccinarea, copiii vor mai fi primiți la școală? Această întrebare i-a fost adresată, miercuri seară, președintelui Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe la Palatul Cotroceni.

„Ar fi excelent să avem un vaccin împotriva acestei boli și, în măsura în care vom dispune de acest vaccin, sigur, se va repune întrebarea dacă vaccinarea trebuie să fie obligatorie sau nu. Eu sunt de părere că lumea trebuie să se vaccineze. Dar, dacă putem să condiționăm mersul la școală de vaccinare, este o întrebare care va trebui analizată foarte atent”, a spus Klaus Iohannis.

„Cred că este foarte bine să fie vaccinați copiii, dar nu cred că este bine să le fie îngrădit dreptul la învățământ, dacă părinții, din varii motive, nu îi vaccinează”, a mai spus președintele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.