Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIE

Breaking news! Udrea vrea să revină în România! Detalii de ultima oră

elena udrea10
Elena Udrea o luat o decizie în ceea ce privește revenirea ei în țară. Mai multe detalii a dat avocatul acesteia, care a dezvăluit și care sunt motivele.

Elena Udrea se pregăteşte să vină în ţară, anunţă Antena 3. Avocatul fostului ministru este cel care a dat vestea. Elena Udrea i-a făcut paşaportul fetiţei sale şi se pare că se va întoarce în România. În acest moment, se află în Costa Rica.

„Este foarte tentată să revină în ţară şi să renunţe la orice fel de cerere. Eu am învăţat că legea este egală pentru toţi. (…) Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă şi din faptul că a şi obţinut, cred, pentru fetiţă paşaport. Asta înseamncă că se gândeşte foarte serios să se întoarcă în România, bineînţeles că trebuie să îşi asume şi riscurile care decurg de aici. Dar eu mă gândesc că, încet, încet, lucrurile vor intra în normalitate şi nu o să mai condamnăm oameni pe simple denunţuri”, a spus Veronel Rădulescu, spunea avocatul Elenei Udrea, în cadrul unui interviu acordat Antena 3.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în timp ce Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la luare de mită, ambii în dosarul “Gala Bute”.

De altfel, într-una din ultimele sale ieşiri, fostul ministru al Turismului a atacat-o extrem de dur pe fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Ea a declarat, la România TV că pe vremuri, ea şi soţul ei i-a oferit în dar Laurei Codruţa Kovesi poşete scumpe „de firmă”.„Sigur nu erau posete pana in 200 de euro. De oferitul cadourilor se ocupa fostul meu sot, Dorin Cocoş, dar eu le cumparam. Erau cadouri pe care le ofeream la ocazii speciale diverselor persoane”, a spus Udrea. „Doamna Kovesi a prezentat mereu o imagine falsa despre ea”, a declarat Udrea, încercând să explice de ce aceste poşete nu s-au văzut niciodată la fosta şefă a DNA. Ea a mai spus că a particpat la evenimente la care a fost prezentă şi Kovesi.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.