Breaking news! Trump anunță sfârșitul lui Biden. Lovitura TOTALA pentru Biden vine direct din România!

„Mâna Dreaptă” a lui Trump anunță că, în zilele următoare, vor ieși la iveală detalii despre afacerile dubioase ale familiei Biden în România.

Mark Meadows, șeful Cancelariei de la Casa Albă, susține că în următoarea dezbatere prezidențială din SUA ar putea ieși la iveală detalii despre afacerile suspecte ale familiei Biden în România.

Afirmația a fost făcută într-un interviu acordat, la începutul acestei săptămâni, publicației Fox Business. Ba mai mult, înaltul oficial de la Casa Albă a mai declarat că, până la finalul acestei săptămâni, Wall Street Journal va publica o investigație despre afacerile lui Hunter Biden.

„Găsesc că e fascinant că o parte din banii care par să ajungă la familia lui Biden vin în mare din România, Ucraina și China, exact țările în care Joe Biden a fost emisar special în perioada în care era vicepreședinte”, a declarat Meadows pentru Fox News, transmite FLUX24.

Joe Biden se folosea de funcția de vicepreședinte al SUA pentru „îmbogățirea nejustificată” a fiului său

Ancheta publicației New York Post confirmă informațiile vehiculate în ultimii 2 ani cu privire la faptul că Joe Biden se folosea de fucția de vicepreședinte al SUA pentru „îmbogățirea nejustificată” a fiului său.

Rudy Giuliani, fost procuror apropiat de președintele Trump, a declarat, într-o intervenție televizată, că are dovezi cu privire la faptul că familia Biden a luat bani din state precum Ucraina, China, România, Irak și Rusia.

„Furau bani, luau bani din țări precum Irak, Ucraina, China, România și să nu uităm Moscova…”, a spus Giuliani, într-o intervenție televizată pentru Newsmax TV.

Joe Biden a mințit

„Joe Biden a fost implicat în întreaga schemă Burisma, în luarea de mită”, a mai punctat Giuliani. „A mințit despre aceasta în toți acești 6 ani. A spus că nu știa nimic despre Burisma.”

„Pot dovedi asta în 10 feluri”, spune Giuliani, punctând că are datele chiar de pe un calculator al fiului fostului vicepreședinte din echipa lui Obama. „Am pus mâna pe hard-disk legal. Complet legal”, a declarat avocatul lui Trump. „Joe Biden a participat în luări de mită masive.”

Evz.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *