Breaking news. Tanar MORT intr-un teribil accident

Un tânăr de 21 de ani, care se afla la volanul unui BMW, a murit după ce maşina care gonea cu o viteză fantastică a ieşit de pe şosea şi s-a răsurnat de mai multe ori pe câmp. Alături de el, se afla şi o pasageră de 15 ani, care a fost rănită grav.

Tânărul conducea un autoturism marca BMW, cu volanul pe partea dreaptă, iar în maşină, după accident, s-au găsit şi mai multe sticle cu bere.

Tânăr mort la Iaşi, după ce a zburat cu BMW-ul de pe şosea. În maşină se afla şi o fată de 15 ani
Un accident mortal a avut loc în curba de la intrare în localitate Ruginoasa. Un tânăr de 21 de ani, la volanul unui BMW, a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei mult prea mari cu care circula şi a ieşit în decor, pe câmp.

Citiți și:  Carnagiu pe sosea! 7 MORTI după coliziunea dintre o ambulanță și un camion

În urma accidentului a rezultat decesul şoferului şi rănirea gravă a pasagerei, o tânără de 15 ani care a fost transportată la spital. BMW-ul avea volan pe dreapta.

Poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a determina toate elementele care au dus la producerea accidentului, având în vedere că în maşină au fost descoperite şi mai multe sticle cu bere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.