BREAKING NEWS Sondajele interne ale PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei. Cine ar câştiga detaşat

Cozmin Gușă a prezentat pe pagina de Facebook sondajele interne ale principalelor partide politice în bătălia pentru Capitală. Se remarcă o ușoară creștere pentru candidații PSD și PNL ,cu o săptămână înainte de startul campaniei electorale.

”FIREA și NICUȘOR, CREȘTERE UȘOARĂ, BĂSE PE PANTĂ DESCENDENTĂ,” a scris pe rețeaua de socializare fostul director de campanie, din 2004, al lui Traian Băsescu.

Conform sondajelor oferite de Cozmin Gușă, Gabriela Firea este în grafic pentru a câștiga un nou mandat pentru de Primar al Bucureștiului. Firea este urmată de principalul contracanditat, Nicușor Dan. Fostul președinte, Traian Băsescu, este la o distanță semnificativă și va avea mult de recuperat în următoarea lună.

Cozmin Gușă a prezentat sondajele. Ce avans are Gabriela Firea
Conform sondajului PSD, Cozmin Gușă ne anunță că actualul primar are 43% din alegători. Firea este urmată de propunerea dreptei. Nicușor Dan stă la 34% cu doar o lună înainte de alegeri.

În sondajul PNL diferențele dintre cei doi favoriți rămân aprope neschimbate. Astfel, Gabriela Firea are 38%, iar Nicușor Dan este la 30%. Atât în sondajul PSD, cât și în cel PNL, Traian Băsescu este la o distanță importantă (15% în sondajul PSD, respectiv 14% în cel PNL).

Cum se prezintă cele două sondaje:

Sondaj PSD: Firea 43%, Nicușor 34%, Băse 15%.
Sondaj PNL: Firea 38%, Nicușor 30%, Băse 14%.
Cozmin Gușă îl critică pe Băsescu pentru jocul defensiv de până acum și consideră că șansele fostului președinte sunt foarte mici. Aceste crede că liderul PMP joacă la multe capete, dar o astfel de strategie poate avea recul.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *