BREAKING NEWS. SOMATIE pentru Dancila! Se rupe coaliția: GUVERNUL ESTE IN AER!

Coaliția PSD-ALDE stă pe un butoi cu pulbere. Premierul Viorica Dăncilă primește o somație de ultimă oră. Coaliția, la un pas de a se rupe. Guvernul este în pericol. Al doilea om în stat detonează bomba.

Călin Popescu Tăriceanu recunoaște. Guvernul se află în impas. Liderul ALDE consideră că unul dintre motivele crizei este refuzul premierul Viorica Dăncilă de a cere Parlamentului restructurarea Executivului. „Suntem intr-o situatie de impas pentru Guvern, care cred ca nu este utila. Nu vad la orizont o posibilitate de solutionare a acestui impas punand baza pe considerentele de cooperare loiala intre Guvern si Presedinte.

I-am recomandat doamnei premier și eu și dl Dragnea o restructurare, dar noi putem sa facem un singur lucru, sa-i dam asigurari ca are majoritatea necesara. Daca aceste asigurari, de la noi care avem o minima experienta politica…atunci ramane ca dna premier sa solutioneze, sa gaseasca o solutie pe care eu nu o vad”, a declarat Tăriceanu, conform dcnews.ro.

În acest moment, trei ministere au conducere interimara, premierul refuzând să-l ocolească pe președintele Klaus Iohannis prin restructurarea Guvernului.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/