Breaking News: Se închide Parlamentul României

Parlamentul României își va suspenda activitatea, decizia fiind provizorie, iar termenul fiind de o săptămână. Anunţul survine după ce un parlamentar liberal a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Însă, cel mai probabil, suspendarea activității în Parlament se va prelungi la două săptămâni, atât cât durează perioada de incubație a coronavirusului.

Instituţia intră în carantină după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus, fiind primul parlamentar depistat. Potrivit informațiilor apărute ulterior, el s-a întâlnit pe 8 martie cu sute de femei musulmane. Liberalul ar fi fost a doua zi, luni, la Parlament, transmite Digi24.

Mai grav, el a postat pe pagina sa de Facebook, joi, un mesaj în care recunoaște că s-a simțit răcit după ce s-a întors de la o reuniune internațională a NATO:

Citiți și:  Caz fără precedent la Timișoara: O asistentă medicală care nu crede în coronavirus, suspectată că a infectat mai mulți pacienți

„Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu. Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă.

Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru. Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent.”

Citiți și:  Avertismentul negru al medicului Virgil Musta: România va ajunge ca Italia! Ce greşeli fac acum românii

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

137 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile