Breaking news. Se cere DEMISIA URGENTA a ministrului Carmen Dan, după uciderea polițistului din Timiș!

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), a declarat, în exclusivitate, pentru STIRIPESURSE.RO, că situația dezastruoasă în care se află poliția duce la stfel de tragedii, cum e cea a omului legii din Timiș, care a fost împușcat mortal de un urmărit internațional.

Sindicalistul spune că a atras mereu atenția că lipsa fondurilor, a dotărilor, dar și a personalului, duce la astfel de tragedii. „Eu am spus mereu că, având aceste lipsuri, suntem victime sigure. Fără veste antiglonț și pistoale Carpați din 1974 nu putem lupta cu infractorii.

Ministrul Carmen Dan a spus, într-o emisiune TV că suntem colegi. Nu, ea e colegă cu Liviu Dragnea, ea nu-l înțelege decât pe el. Poate acum va înțelege că trebuie să plece. Îi cerem demisia!”, a declarat Dumitru Coarnă pentru STIRIPESURSE.RO.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, în localitatea Izvin din judeţul Timiş, a fost şi el rănit în zona umărului de un alt poliţist. Agresorul de numeşte Ionel Marcel Lepa şi este căutat pentru tâlhărie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.