Breaking News. Scene halucinante într-un cunoscut spital din Capitală! O femeie A LUAT FOC pe masa de operații!

Momente de necrezut în sala de operații a unui spital din Capitală. Se pare că o pacientă a luat foc chiar pe masa de operații. Femeia a ars secunde bune până când a flacăra a fost oprită de o asistentă. Medicii nu își pot explica situația.

Incidentul a avut loc la Spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit deputatului USR Emanuel Ungureanu, se pare că femeia a luat pur și simplu foc în timpul intervenției și a ars câteva secunde până ce o asistentă a aruncat un lighean de apă peste ea.

Ministrul Sănătății a confirmat și el incidentul și a trimis Corpul de control într-o vizită la Spitalul Floreasca pentru a verifica ce s-a întâmplat. „Este un incident deosebit de grav”, a declarat Victor Costache, la Digi24.

El spune că a aflat despre incident ieri, pe 27 decembrie, la 5 zile de la operație, de la o terță persoană, nu de la reprezentanții spitalului.

Se pare că femeia a fost arsă din cauza unei manevre chirurgicale greșite.

În prezent, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca nu a putut fi contactat pentru o reacție cu privire la această situație.

Citiți și:  Emanuel Ungureanu: 'Pe românește, Klaus Iohannis și-a băgat... schiurile în populație'

Cum a fost tratată situația

Deputatul Emanuel Ungureanu a trat situația destul de subiectiv pe pagina sa de facebook.

„Pacientă incendiată pe masa de operație la Spitalul Floreasca din București! Beuran, fostul consilier prezidențial al lui Iliescu a dat foc unei paciente în sala de operație! Chirurgul Beuran, un pesedist plagiator de renume, capul Umefistanului, a dat foc unei paciente pe care a operat-o în data de 22 decembrie! Iată cum descriu 2 asistente că s-ar fi întâmplat nenorocirea:

Asistenta 1 – „Când m-am întors în Blocul Operator am simțit un miros puternic de fum și am verificat de unde provine, observând că focul provine din Sala 1.

Intrând în sala 1 am văzut multă apă pe podea și toată lumea prezentă speriată, iar pacienta care se afla pe masa de operații fumega.

S-au făcut manevrele necesare unui astfel de incident, urmând ca apoi să transport pacienta în Sala 2, conform indicației medicului după care am transportat-o în ATI Poli 2.”

Asistenta 2 – „Mă aflam pe holul blocului operator auzind țipete și gălăgie,îndreptându-mă către Sala 1 m-am întâlnit cu îngrijitoarea blocului operator care avea o galeată de apă în mână, i-am luat găleata ducându-mă în sală, ajunsă acolo era mult fum și foc, domnul doctor speriat s-a aplecat peste pacientă care era în flăcări. Am aruncat apa stingând focul. Am mutat pacientul în sala 2 la solicitarea medicului”, scrie Emanuel Ungureanu.

Citiți și:  Emanuel Ungureanu: 'Pe românește, Klaus Iohannis și-a băgat... schiurile în populație'

Potrivit acestuia, din spusele asistentelor rezultă faptul că medicul care opera o bolnavă de cancer ar fi folosit greșit substanțele de dezinfecție a tegumentelor, a îmbibat cu aceste soluții câmpul operator de sub pacientă și la contactul cu electrocauterul, pielea pacientei și câmpurile sterile au luat foc.

„Pacienta a ars ca o torță câteva secunde până ce o asistentă a aruncat un lighean de apă peste masa de operație. Pacienta incendiată pe masa de operație este în stare critică, cu arsuri peste 40% din suprafața corpului și se zbate între viață și moarte!”, a mai scris Emanuel Ungureanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.