BREAKING NEWS Scandal uriaș! Dăncilă forțează ruperea coaliției

Scandal uriaș în coaliția de guvernare. Premierul Viorica Dăncilă forțează ruperea coaliției cu cei de la ALDE. Nu a venit la întâlnirea cu șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Dăncilă trebuia să discute în cursul zilei de astăzi cu liderul ALDE. Întâlnirea, programată pentru ora 12:00, la Vila Lac 1, s-a petrecut fără șefa PSD.

Cei doi urmau să discute pentru prima dată după solicitarea ALDE de restructurare a guvernului și venirea cu un nou program de guvernare. Se pare însă că Viorica Dăncilă nu a ajuns la aceste discuții cu Tăriceanu. Surse politice relatează că premierul nu s-a putut prezenta din cauza unor probleme de sănătate. O întâlnire între cei doi lideri ar urma să aibă loc în perioada următoare.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

ALDE a solicitat partenerilor de guvernare din PSD să vină cu un nou program de guvernare şi cu o restructurare parlamentară, dar acest lucru a fost respins de Viorica Dăncilă, care a anunţat că va merge pe varianta unei remanieri. Dăncilă a afirmat că dacă nu va găsi consens cu ALDE, va căuta sprijin în alte formaţiuni politice, inclusiv în UDMR. Korodi Attila, ldierul deputaților maghiari, a declarat însă luni pentru RFI, că nu se pune problema ca UDMR să aibă vreo discuţie politică cu PSD pentru a sprijini Guvernul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.