BREAKING NEWS. S-A VOTAT majorarea pensiilor cu 40%!

 

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marți, proiectul privind rectificarea bugetului de stat, care include amendamentul PSD referitor la creşterea punctului de pensie cu 40%. Au fost 242 de voturi pentru, 147 contra și 11 abțineri.

Amendamentul adoptat abrogă articolul potrivit căruia punctul de pensie se majorează cu 14% şi rămâne în vigoare creşterea acestuia cu 40%, prevăzută în legea sistemului public de pensii.

PNL a anunțat că va ataca la CCR proiectul de lege.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat la dezbateri că proiectul „este un act de agresiune asupra stabilitatii economice” a României. „Toți se uita azi la noi, agențiile de rating, investitorii, Comisia Europeană și văd cum o grupare vrea sa arunce Romania în aer”, a mai declarat ministrul de Finanțe.

Citiți și:  Traian Băsescu: Fiecare pensionar este FURAT de Guvernul PNL! Sunt batjocoriți și înșelați

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

66 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Tănase Tudoran
Tănase Tudoran
27 zile in urma cu

O omisiune a parlamentului! Nu a prevăzut sancțiuni penale și civile pentru guvern, dacă nu aplică legile așa cum au fost votate și promulgate. Și entitățile juridice guvernamentale trebuie sancționate, nu numai persoanele fizice!. Puterea este a poporului, nu a executivului. Guvernul are doar delegare din partea parlamentului pentru a administra și nu pentru a legifera! Parchetul General ar trebui să se autosesizeze și să deschidă dosar penal colectiv, pentru membrii guvernului și aparatului administrativ, pentru nepunerea în aplicate întocmai și la timp a legilor, confiscând averile executivului, pentru a repara erorile ori abuzurile în funcție ale acestora.