BREAKING NEWS S-a aflat ale cui sunt osemintele găsite în casa groazei!

S-a aflat ale cui sunt osemintele găsite în casa groazei. Totul s-a descoperit în urma analizelor ADN și s-a făcut public de către DIICOT.

Cei de la DIICOT au anunțat rezultatele analizelor genetice a probelor biologice de os, care au fost găsite într-un butoi metalic aflat în casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul ororilor din Caracal. Acestea sunt ale Alexandrei Măceșanu.

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M.

Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu