BREAKING NEWS Reguli NOI de Paşte şi 1 Mai! Se prelungește Starea de Alertă

Este vestea momentului pentru toţi românii. Se vor ridica mai multe restricţii de Paşte şi 1 Mai. Cei de la Comitetul Naţional pentru Situații de Urgență au venit cu propuneri în şedinţa de Guvern.

Veşti extrem de importante pentru toţi românii. Se ridică mai multe restricţii. Cei de la CNSU au făcut propunerile care vor fi aprobate de către Guvern. Este vorba despre ridicarea unor restricţii pentru Sărbătorile de Paşte şi de 1 Mai.

Noi reguli de Paşte şi 1 Mai!

Cei de la Comitetul Naţional pentru Situații de Urgență au propus prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, din data de 13 aprilie.

Mai mult, documentul prevede, la capitolul relaxări, faptul că în dimineața de Paște se poate circula până la ora 5:00, la fel în noaptea de Ramadan, o săptămână mai târziu.

În perioada 01.05–02.05.2021 se permite circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 20:00-05:00 pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase.

În perioada 08.05.2021 – 09.05.2021 se permite circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 2000-0500, pentru deplasarea și participarea la sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan.”, sunt regulile propuse de CNSU care au fost aprobate de către Guvern.

Restricţiile care se ridică pentru a ajuta HoReCa
A doua măsură anunțată de premierul Florin Cîțu este deschiderea unităților de cazare și HoReCa pe litoral, în condițiile respectării unor restricții.

“Se menține limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică (…) la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, dispuse în următoarele localități/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă sau sunt situate pe litoralul Mării Negre”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!