BREAKING NEWS: Regina Elisabeta, FURIOASA după SCANDALUL iscat de tatăl lui Meghan Markle. Ce măsură a anunțat că va lua imediat

Regina Marii Britanii și prințul consort Philip sunt foarte supărați pe circul mediatic făcut de tatăl lui Meghan Markle, iar toate articolele și imaginile cu acesta au înfuriat-o la culme pe bunica prințului Harry.

Deși mai sunt doar trei zile până la nuntă, probleme par să nu se mai termine pentru prințul Harry și Meghan Markle. Regina Elisabeta a II-a (92 de ani) și soțul ei, în vârstă de 96 de ani, sunt foarte indignați din cauza imaginilor regizate apărute în presă cu tatăl lui Meghan Markle. Ba mai mult, Suvera intenționează să aibă o discuție cu acesta, pentru a-i pune în vedere regulile de protocol pe care va trebui să le respecte de acum încolo, potrivit tabloidului britanic Daily Star.

Citiți și:  Lovitura la palat! Regina Elisabeta a II-a taie-n carne vie. Ce a facut cu prinţul Andrew, Harry şi Meghan Markle

„Lordul Chamberlain, Majestatea sa și Ducele sunt foarte furioși pe tatăl lui Meghan. Vor sta de vorbă cu el privind regulile de protocol ale Casei Regale. Sunt îngrijorați în legătură cu comportamentul lui, din cauza acelor fotografii”, a declarat o sursă apropiată familiei regale.

Tatăl lui Meghan va fi operat astăzi pe inimă
Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a declarat pentru site-ul TMZ că astăzi va fi operat pe inimă, după atacul de cord suferit săptămâna trecută. În vârstă de 73 de ani, acesta a provocat numeroase comentarii după ce a recunoscut că s-a lăsat fotografiat de paparazzi în schimbul a 1.500 de dolari, în timp ce proba costumul pentru nuntă. A anunţat iniţial că nu va mai veni la eveniment, după care s-a răzgândit, pentru ca acum să spună din nou că nu-şi va conduce fiica la altar pentru că azi va fi operat pe inimă.

Citiți și:  Lovitura la palat! Regina Elisabeta a II-a taie-n carne vie. Ce a facut cu prinţul Andrew, Harry şi Meghan Markle

Prințul Harry consideră că jurnaliștii britanici au reușit să-i distrugă nunta cu Meghan Markle, după ce au publicat materiale care mai de care mai scandaloase despre viitoare lui soție. În plus,a cesta se simte vinovat pentru tot ce se întâmplă, precizând că orice om care se apropie de el nu mai are dreptul la viață privată, fiind urmărit la fiecare pas de preță.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile