BREAKING NEWS! Răsturnare de situație în cazul sinuciderii fostului șef DNA Timișoara!

Sinuciderea fostului şef DNA Timişoara,Tamaș Schiffbeck, în vârstă de 49 de ani, a lăsat loc de speculații în privința motivelor care l-au determinat să-și ia viața.

Potrivit unor surse, inspectorii judiciari pregăteau un control la DNA cu privire la dosarele făcute în baza sesizărilor SRI din 2007 până în prezent.

Tamaș Schiffbeck fi fost unul dintre cei care au beneficiat de casele retrocedate ilegal în Timișoara. Mai exact aproape 1.000 de locuințe, în valoare de 40.000.000 de euro ar fi fost cumpărate la prețuri derizorii între anii 1996 și 2015, iar primarul Timiloarei, Nicolae Robu este unul dintre inculpați.

În momentul în care procurorul s-a prăbușit de la etaj, avea căștile în urechi și telefonul mobil al acestuia era în buzunar. Potrivit surselor judiciare, înainte să se sinucidă, Tamaș Schiffbec s-a certat cu cineva la telefon.

Bucățile de telefon vor fi duse la expertiză pentru a se afla cu exactitate cu cine vorbea procurorul cu câteva clipe înainte de moarte.

Fratele procurorului Tamaș Schiffbec lucrează de ani de zile la Primăria Timișoara la Serviciul Spațiu Locativ și, potrivit unor surse judiciare, și acesta ar fi fost implicat în dosarul legat de achiziția unor imobile la prețuri mult sub valorea pieței.

„Se pare că și fratele acestui procuror ar fi fost fost implicat în acel dosar, pentru că se pare că în anul 2015 fostului șef DNA Timișoara i-ar fi apărut numele în acel dosar privind retrocedările.

Presiuni s-ar fi făcut asupra lui, și oamenii legii verifică aceste piste, și despre patronul care ar deține acest sediu în care se află DIICOT-ul și DNA-ul, un controversat afacerist cercetat de DNA, sunt diferite bârfe, diferite zvonuri alimentate de colegii procurorului, care spun că în ultima vreme ar fi avut anumite discuții, pentru că spațiul acesta ar fi fost închiriat pe când procurorul Schiffbec conducea Direcția Națională Anticorupție și ar fi fost acolo niște probleme”, a adăugat reporterul Roxana Ciucă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile