Breaking News. Răsturnare de situație în cazul crimei de la Ghimpați: Criminalul e încă liber!

Noi informații apar în cazul femeii ucise și incendiate din Ghimpați. Suspectul reținut de autorități nu ar fi criminalul care a ucis-o pe tânără.

Răsturnare de situație în cazul femeii incendiate la Ghimpați. Bărbatul ridicat de polițiști, un client al salonului de masaj erotic la care aceasta lucra, nu este criminalul. Oamenii legii nu au găsit la locuința acestuia nici arma crimei, nici haine cu sânge, conform România TV.

Femeia a fost găsită arsă în weekend, după ce focul pus chiar la marginea drumului a atras atenția șoferului.

Știre inițială
Principalul suspect în cazul fetei ucise și incendiate pe un câmp la Ghimpați, Județul Giurgiu a fost prins. În aceste momente el a fost încătușat de politiști și dus la audieri.
Potrivit unor informații pe surse, este vorba de un fost client al salonului unde lucra Mihaela Sabina Mircea fata arsă la Ghimpați.

Sabina lucra la un salon de masaj și se pare că ucigașul este un client fidel al stabilimentului.

Parchetul Giurgiu spune oficial că există un cerc de suspecți care sunt în vizorul minvestigatorilor.

Tot pe surse s-a aflat că respectivul suspect a fost arestat în propria casă și anchetatorii efectuează la această oră o perciziție la domiciliul acestuia în speranța că vor găsi noi indicii care să confirme acuzațiile.

Reamintim că rudele tinerei ucise şi incendiate la Ghimpaţi, judeţul Giurgiu au declarat presei, sâmbătă, că au reclamat dispariția Mihaelei Sabina Mircea cu trei luni în urmă la Poliţia din Pantelimon. Acestea au fost informate abia cu o săptămână în urmă de anchetatori că tânăra a fost dată în urmărire generală.

Declarațiile rudelor
În direct, la România TV, Sanda, o rudă din familia tinerei, a declarat că Sabina nu a mai trecut pe acasă de şase luni, lăsăndu-şi fiul de opt ani în grija familiei.

„Acum două luni de zile, ea ne-a trimis un mesaj pe telefon să vină să bage copilul înapoi la şcoala unde l-a înscris. A spus că ea s-a măritat cu cineva şi o să vină să-şi ia copilul să-l ducă la şcoală”, a precizat femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.