BREAKING NEWS PROTEST in PIAȚA VICTORIEI. Se îndeamnă la nerespectarea regulilor din starea de alertă

Mai mulți oameni s-au strâns, la această oră, în Piața Victoriei și protestează. Ei strigă: ”toate partidele, aceeași mizerie!</strong

Oamenii din Piața Victoriei îndeamnă la nerespectarea regulilor din starea de alertă. ”Nu acceptați să vă fie luată temperatura! Vă este luată libertatea!”, se aude pe filmarea distribuită pe Facebook.

Protestele sunt interzise în starea de alertă.

Jandarmii atrag atenţia românilor cu privire la faptul că, în timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşuarea de mitinguri, demonstraţii sau alte astfel de întruniri sunt interzise.

„Fiți responsabili!

În mediul online au fost anunțate mai multe evenimente prin care cetățenii sunt invitați să participe la manifestații publice. Printre măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 se numără și aceea de interzicere a organizării și desfășurării de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri în spații deschise.

Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să nu participați și să nu răspundeți la astfel de evenimente. Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!”, transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Sursa: dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU