BREAKING NEWS Poți prezenta declarația pe propria răspundere pe telefon? CONDIȚIA impusă

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat în ce condiții poți prezenta declarația pe propria răspundere sau adeverința pentru angajator, de pe telefon. Mare atenție, se întâmplă de luni!

Începând de luni, 9 noiembrie, circulația pe timp de noapte va fi restricționată, ca măsură de limitare a răspândirii coronavirusului. Astfel, deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 – 05.00 nu se va mai putea face decât din motive bine întemeiate, precizate într-o declarație pe propria răspundere.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat că a actualizat platforma electronică pe care românii vor putea completa online acest document, dar și adeverința pentru angajator.

Declarația pe propria răspundere poate fi prezentată și pe telefon. CONDIȚIA impusă. STS EXPLICĂ

„Platforma, operaționalizată pe site-ul STS, permite completarea, de pe telefon sau calculator, a câmpurilor predefinite specifice declarației pe propria răspundere, respectiv adeverinței de la angajator. După completare, formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul”, a explicat STS, într-un comunicat de presă.

Totodată, STS a mai ținut să precizeze că datele personale completate pe platforma electronică nu sunt prelucrate de către Serviciu, ele fiind stocate numai pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.