BREAKING NEWS. PERICOL MAXIM la granita Romaniei

 

Un pericol uriaş pândeşte la graniţele României: am putea ajunge să fim vecini cu Rusia, dacă planurile lui Vladimir Putin se vor îndeplini. Ţarul de la Kremlin vrea să anexeze cinci ţări până în 2024, crede un fost preşedinte.

Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakashvili, a declarat într-un interviu că liderul de la Kremlin are planuri să anexeze Georgia, Armenia, Moldova, Belarus și o mare parte din Ucraina până în 2024.

”Putin are planuri să anexeze Georgia, Armenia, Moldova, Berlarus și o mare parte din Ucraina, mai puțin vestul” susține fostul președinte al Georgiei. Saakashvili a explicat că intenția liderului rus este de a forța aceste țări să-și declare neutralitatea pentru a-i ”slăbi” pe liderii lor, relatează rbc.ru. Fostul preşedinte georgian crede că Vladimir Putin vrea să refacă URSS până în 2024, potrivit stirileprotv.ro.

Administrația prezidențială rusă a reacționat imediat, precizând că ”nu există astfel de planuri”. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a mai adăugat că Rusia nu negociază cu Georgia un statut de neutralitate al țării, potrivit Ria Novosti.

În august, liderul de la Kremlin a refuzat să clarifice ce planuri are după terminarea mandatului de președinte. ”E prea devreme să vorbim de 2024. Suntem în 2019”, a menționat Putin. Bloomberg a scris în luna iulie că după 2024, când i se încheie mandatul, Vladimir Putin ar putea să rămână la putere în Rusia în calitate de premier cu puteri sporite.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *