Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Breaking news Olguța Vasilescu,acuzata de FRAUDA la alegeri: Se aude zăngănit de cătușe

olguta

Scandal total cu doar câteva ore înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului pe justiție. Lia Olguța Vasilescu s-a dezlănțuit după ce a fost acuzată de fraudă la alegeri. Războiul a izbucnit în mediul virtual, între fostul ministru și un deputat al celor de la PNL.

Război total înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis. Acuzații extrem de grave la adresa Liei Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii. Un deputat liberal spune că la primăria Craiova, cea condusă până nu de mult de Vasilescu se încearcă fraudarea alegerilor.

”În urmă cu câteva minute am primit un telefon de la o persoană care lucrează în Primăria Craiova și care mi-a spus că, astăzi, toți angajații au fost convocați de șefii lor și li s-a transmis că cine va vota referendumul va fi dat afară. Mai marii Primăriei Craiova susțin că vor lua copiile cu listele celor ce au ridicat buletinele pentru referendum și apoi îi vor da afară pe cei care au votat. Sunt oameni care au decis să meargă în alte comune sau în alt județ pentru a vota pe listele suplimentare pentru a scăpa de teroarea PSD.

Aceste metode staliniste sunt cea mai bună dovadă că disperarea PSD a atins cote maxime. Mai este foarte puțin și totul se va sfârși. Duminică seara mitul PSD – cel mai puternic partid din România va lua sfârșit”, a scris Nicolae Giugea, deputat PNL pe o rețea de socilizare.

Lia Olguța Vasilescu i-a dat o replică dură liberalului. ”Disperare! Numele tau se cheama PNL! Nicolae Giugea, esti un mare mincinos! NIMENI nu a cerut vreunui functionar din primarie sa nu voteze sau sa voteze in vreun fel… Pregatesti deja scuze pentru ca maine o sa fiti pe locul 3, la Craiova?”, a parat dur Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.