BREAKING NEWS NUCLEARA cu parlamentarele! Ciolacu aruncă BOMBA: Documentul ESTE NUL!

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a dat o informație extrem de importantă în contextul alegerilor parlamentare.

„Președintele are informațiile necesare. Noi am inițiat o lege prin care dăm dreptul Parlamentului de a stabili data alegerilor. Această lege a fost atacată de către președinte și Guvern la CCR. Curtea Constituțională a spus că este constituțională legea. Am așteptat motivarea. În acest moment, această lege a plecat către președinte. Poate să o promulge sau să o retrimită (n.r. la reexaminare). Calendaristic, mai mult de o lună această lege nu mai poate fi ținută în acest lanț de atacuri.

(…) Am citit motivarea foarte atent. Spun în premieră. În momentul în care această lege este promulgată de președinte, HG-ul prin care se țin alegerile este nul. Domnule președinte, chemați liderii și stați de vorbă cu ei! Această lege care dă Parlamentului atributul de a stabili data alegerilor anulează și HG-ul prin care Guvernul a organizat alegerile pe 6 decembrie. Dacă va fi promulgată, în momentul acela data alegerilor nu este 6 decembrie”, a spus Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea.

„Nu mai are timp până pe 6 decembrie să nu promulge această lege! Încalcă legea dacă dă un alt HG”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Dcnews.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *