BREAKING NEWS Necropsie Razvan Ciobanu. Designerul a avut o moarte extrem de VIOLENTA!

Accidentul lui Razvan Ciobanu a fost unul cat se poate de violent. O confirma si politistii care se ocupa de cazul regretatului designer vestimentar.

Necropsie Razvan Ciobanu: din primele informatii oferite de procurori, se crede ca acesta era sub influenta drogurilor cand a se afla la volanul masinii. Mai mult, nu avea centura de siguranta pusa, despre care multi au spus ca l-ar fi putut salva de la moarte.

Creatorul de moda a murit luni dimineata, pe 29 aprilie 2019. Voia sa se intoarca de la Mamaia, in Bucuresti, dar a gresit drumul si a pornit cu 20 de kilometri in directia opusa. In loc sa mearga spre Capitala, se indrepta spre Sacele, in judetul Constanta, pe DN 226.

Parchetul Judecatoriei Constanta a transmis mai multe detalii, dupa ce a fost deschis un dosar ca urmare a mortii lui Razvan Ciobanu. De la locul accidentului lipseau si bucati de caroserie, pe care localnicii le-au luat, ca „souvenir”.

„De asemenea, organele de urmărire penală au dispus prin ordonanţă efectuarea necropsiei asupra cadavrului victimei, iar din concluziile preliminare (provizorii) ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea numitului Ciobanu Răzvan a fost violentă şi s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală.

Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstanţele unui accident rutier prin lovire cu şi de corpuri dure şi prin comprimare între corpuri dure şi au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morţii”, au transmis procurorii care se ocupa de caz, noteaza mediafax.ro.
Cu alte cuvinte, creatorul de moda a suferit leziuni grave, pe toata zona corpului, in urma impactului atat de violent. Legistii din Constanta au stabilit si ca era sub influenta drogurilor, cand a murit. Autopsia arata foarte multe substante pe care acesta le avea in organism.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *