Breaking news. Moment DECISIV pentru Olguța Vasilescu. Duminică este ziua care îi va hotărî viitorul


Lia Olguța Vasilescu va avea duminică o zi decisivă, fiind în poziția de a răspunde la o întrebare vitală pentru viitorul ei.
Duminică, fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, va sta în faţa primarului Craiovei, Mihail Genoiu care va oficializa nunta acesteia cu Claudiu Manda, senator PSD.

Nunta va avea loc în Sala Mare a Primăriei Craiova, iar petrecerea ulterioară va fi ţinută în localul Chicago Pub. Alături de cei doi se vor afla familia şi un grup restrâns de prieteni.

Chicago Pub este deţinut de Sebastian Prioteasa, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj. Preţurile nu sunt prea piperate, ba chiar se încadrează în medie. Astfel, un suc costă aproximativ 6 lei, un cocktail 15 lei iar un pahar de vin poate fi servit începând cu minim 12 lei.

Citiți și:  Olguța Vasilescu dă lovitura. Este total FARA PRECEDENT în România

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fixat şi data cununiei religioase, aceasta urmând să aibă loc în data de 30 martie 2019.

Petrecerea ulterioară va avea loc la Rivierea Ballroom, un local care şi-a creat un renume pentru meniurile sofisticate pe care le crează.. Și acesta aparţine tot unor apropiaţi ai celor doi, mai precis naşilor Larisa şi Ovidiu Flori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.