BREAKING NEWS! Metroul NU va mai circula începând cu 2020? Bucureștiul va fi aruncat în HAOS

Gabriel Stanciu, directorul general Alstom Transport România, a transmis că există mari șanse că metroul să nu mai circule în anul nou, din cauză că expiră contractul de mentenanță.

În prelungirea contractului există un impediment serios: restanțele financiare nu au fost plătite de un an de zile, iar suma se ridică la 150 de milioane de lei.

„Riscul ca metroul să nu mai circule după Revelion este unul major, deoarece contractul de mentenanţă expiră la 31 decembrie şi suntem în discuţii cu conducerea Metrorex pentru a găsi soluţiile aplicabile, singurul lucru blocant, din punctul meu de vedere, fiind plata restanţelor care datează de un an şi se ridică acum la 150 de milioane de lei”, a declarat, miercuri după-amiază, directorul general Alstom Transport România, Gabriel Stanciu, într-o întâlnire cu jurnaliştii, potrivit a1.ro.

Mai mult, posibilitatea ca metroul să circule fără mentenanță este exclusă, transmite Gabriel Stanciu, fiindcă riscurile ar fi foarte mari și, fiind vorba despre siguranța călătorilor.

”Nu o să-şi asume nimeni niciodată riscul ăsta, este absolut imposibil să meargă fără revizie. Este imposibil. Nici nu ajungi în penal, este pur şi simplu o chestiune fără sens, tehnic vorbind. Sunt implicaţi pasageri, este siguranţa circulaţiei, aşa ceva nu vor face niciodată”, a mai explicat Gabriel Stanciu, potrivit sursei citate.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile