Breaking News! Lovitură cruntă de la Bruxelles pentru Dancila (SURSE)

Viorica Dăncilă are probleme imense. Chiar înainte de întâlnirea cu ALDE în care află dacă mai este sprijinită, ea a mai primit o lovitură.

Viorica Dăncilă a fost refuzată la Bruxelles. Este știrea serii dar și una dintre cele mai puternice lovituri primite de premier în ultima perioadă. Potrivit jurnaliștilor de la Realitatea TV, Guvernul României va face alte propuneri de comisari europeni,.

Surse PSD au explicat că la întâlnirea pe care a avut-o cu Dăncilă la Bruxelles, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a transmis Vioricăi Dăncilă că nu este de acord nici cu Rovana Plumb, nici cu Dan Nica.

Motiv pentru care, premierul trebuie să vină acum cu alte nominalizări, susține, duminică, Realitatea Tv.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Ambasadorul României la Uniunea Europeană este una dintre variante, însă Luminița Odobescu nu este agreată în interiorul PSD. Cele mai mari șanse, spun surse social-democrate, invocate de Realitatea, le are Ioan Mircea Pașcu, cel care ocupă poziția de comisar european interimar. O altă variantă este fostul europarlamentar Victor Boștinaru.

Cele mai mari șanse sunt ca România să ocupe portofoliul transporturilor, potrivit unor surse guvernamentale, invocate de Realitatea Tv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.