Breaking news. Kovesi, OUT! Bomba care o va scoate din cărțile pentru Parchetul European. Ce i se pregateste

Kovesi, OUT! Se anunță un scenariu negru pentru fosta șefă DNA după ce, ieri, a primit cele mai multe voturi din partea Comisiei LIBE. Laura Codruța s-a clasat pe primul loc cu 26 de voturi.

Acum, Sorin Roşca Stănescu anunţă un scenariu sumbru pentru Kovesi. Doar aşa ar putea fi scoasă din cărţi.

Acesta susţine că săptămâna viitoare Laura Codruţa Kovesi ar putea deveni din suspectă inculpată în dosarul care o vizează, caz în care ar pierde statutul de procuror.

„Asta se poate întâmpla chiar săptămâna viitoare. Kovesi va fi citată acolo, va trebui să dea o declaraţie în calitate de suspect şi în funcţie de probatoriu şi de conţinutul acestei declaraţii pe loc procurorul de caz poate decide transformarea statului ei din suspect în inculpat. S-a întâmplat în mii şi mii de situaţii în tot aceşti ani în România, şi când s-a făcut abuz, dar şi când nu s-a făcut abuz.

Citiți și:  Tudorel Toader, dezvăluiri șocante despre CELEBRA scrisoare anti-Kovesi, catre Financial Times . 'Am aflat după ce a apărut. A costat 40.000 de euro'

Dacă este inculpată atunci este automat suspendată din calitatea de procuror. Dacă este trimisă în judecată îşi pierde calitatea de procuror”, a spus Sorin Roşca Stănescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.