Breaking news! Klaus Iohannis s-a dezlănțuit. AVERTISMENT pentru români!


România trece prin clipe extrem de grele. Ne află în plină pandemie de coronavirus. Deja aproape 2500 de oameni au fost diagnosticați, iat 85 au încetat din viață. În plină criză, Klaus Iohannis a luat măsuri de ultimă oră.

România trece printr-o criză fără precedent. Pandemia de coronavirus ne lovește grav. Sunt 2460 de îmbolnăviri și aproape 100 de decese. În plină criză, Klaus Iohannis a avut o nouă întâlnire cu cei din Guvern. A luat o nouă serie de măsuri importante.

Klaus Iohannis, măsuri de ultimă oră
Președintele Klaus Iohannis a luat măsuri de ultimă oră. „Toate măsurile au fost luate pentru a vă proteja, pentru protejarea sănătății și în ajutorul medicilor și personalului medical. Această situație este una foarte seriosă. Cu toții să respectăm legislația și ordinele în vigoare.

Siguranța și oinea publică sunt cele mai importante. Asta am vorbit acum cu Ludovic Orban, Cu Marcel Vel și cu Nicolae Ciucă. Am discutat ce s-a făcut și cum s-a făcut. Am spus că este absolut necesară impunerea legii. Asta spe protecția voastră și pentru a înlesni munca medicilor.

Ce se întâmplă cu cei care nu au înțeles și nu vor să înțeleagă? Vor fi amendați. Cine nu se conformează, va fi amendat. S-au făcut peste 800.000 de controale. S-a controlat dacă oamenii respectă izolarea și carantina. „, a anunțat Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *