BREAKING NEWS Klaus Iohannis a semnat decretul


Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți, într-o declarație de presă la Cotroceni, că a semnat decretul pentru prelungirea stării de urgență, în contextul COVID-19.

Anunţul vine în contextul în care prelungirea stării de urgenţă este puternic contestată de opoziţie, PSD şi ALDE susţinând că nu vor vota în Parlament pentru avizarea decretului.

De asemenea, liderul Pro România victor Ponta a declarat luni că Biroul Executiv al Pro România a decis să propună parlamentarilor să voteze pentru prelungirea stării de urgenţă numai în măsura în care preşedintele şi Guvernul răspund pozitiv celor 15 solicitări, în caz contrar votul nostru va fi împotrivă.

De asemenea, Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Kelemen Hunor şi Varujan Pambuccian au trimis o scrisoare premierului Ludovic Orban în care cer întâlniri periodice pentru discutarea măsurilor propuse pe durata crizei provocate de coronavirus.

În 16 martie, preşedintele Klaus Iohannis a emis un prim decret privind instituirea stării de urgenţă pentru 30 de zile, această perioadă urmând să se încheie astăzi.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *