BREAKING NEWS Klaus Iohannis a semnat! Cine va primi o NOUA pensie


Klaus Iohannis, președintele României, a semnat azi mai multe decrete printre care și decretul potrivit căruia anumiți români vor primi un spor salarial de 30%.

Concret, Klaus Iohannis a semnat decretul potrivit căruia cadrele medicale for primi un spor salarial de 30% iar copiii acestora vor primi pensie de urmaș.

Sporul salarial va fi acordat pe perioada stării de urgență dar și trei luni după ridicarea acesteia. La sfârșitul lunii aprilie, Camera Deputaților a adoptat această inițiativă legislativă, depusă de PSD.

Această propunere legislativă dorește să arate recunoștința statului către personalul medical care, în tot acest timp, și-a pus viața în pericol pentru a o salva pe cea a românilor.

Citiți și:  Medicii acuză: Lovitură MORTALA primită de la Guvern pentru spitale

Ce alte decrete a mai semnat, azi, Klaus Iohannis
Potrivit site-ului presidency.ro, Klaus Iohannis a semnat vineri, 15 mai aceste decrete:

Decret privind promulgarea Legii pentru recunoașterea meritelor personalului medical participant la acțiuni medicale împotriva Covid-19 (PL-x 144/14.04.2020);
Decret pentru promulgarea Legii privind gospodărirea durabilă a pădurilor României (PL-x 506/28.10.2019);
Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 195/2018 privind aprobarea Programului de susținere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducție (PL-x 474/21.10.2019);
Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a doamnei Mirela Podovei – demisie, la data de 15 mai 2020.

Sursa: capital ro

Citiți și:  Medicii acuză: Lovitură MORTALA primită de la Guvern pentru spitale
241 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU