Breaking news! Iohannis și-a ieșit din minți. Atac FARA PRECEDENT la adresa opozitiei


România este lovită crunt de pandemia de coronavirus. Avem deja peste 7000 de oameni infectați, iar numărul deceselor crește pe zi ce trece. Sunt deja sute de oameni care și-au pierdut viața. Președintele Klaus Iohannis a venit cu un nou mesaj în privința prelungirii pentru încă 30 de zile a stării de urgență.

Pandemia de coronavirus face ravagii pur și simplu în România. Avem peste 7000 de oameni care s-au infectat cu COVID-19, iar sute de oameni și-au pierdut viața. În acest sens, Klaus Iohannis a prelungit starea de urgență cu încă 30 de zile.

Iohannis, anunț de ultimă oră
Decretul semnat de către șeful statului a trecut și prin votul Parlamentului. „Trăim o perioadă dificilă care va marca întreaga omenire. După această criză trebuie să separăm clar ce funcționează de ce nu funcționează. Au fost decenii de guvernare conform mentalității lasă că merge și așa.

Azi vedem efectele deastruoase care ne-au ținut în loc zeci de ani. Oamenii politici trebuie să se schimbe și să înțeleagă că așa nu se mai poate. Unii politicieni se gândesc doar la beneficiile lor electorale. După ce au distrus bugetul României fac propuneri greșite. Împovărează o țară pe care au lăsat-o expusă și vulnerabilă.

O majoritate a votat azi populist măsuri fără susținere economică. Am făcut un apel insistent către politicieni să abandoneze discursul demagogic. E revoltător să-i vedem că dau lecții pe cei care au gonit oamenii din țară. Un lider politic condiționează votul în Parlament de adoptare a unor măsuri imposibil de implementat.

Cum poate fi caracterizat un lider politic care pune sub semnul întrebării prelungirea stării de urgenta? Politicienii pot sa ajute cu sfaturi sau idei dar nu pot sa instige și sa indemne la nerespectarea măsurilor menite să salveze sănătatea românilor.

Criza actuală generată de coronavirus este gestionată de un Guvern care tine cont de sfaturile specialiștilor, care îi lasă pe profesioniști să își facă meseria și care urmează sfaturile lor. Sunt oameni de buna credința care colaborează deschis cu mediul economic pentru a găsi cele mai bune soluții în acestă perioadă.

Toți cei care au făcut nereguli nu trebuie să stea liniștiți că au scăpat de brațul legii. Este nevoie să întărim statul și să restructurăm serviciile publice. Doar așa putem progresa. Sistemul sanitar este primul, dar nu singurul care are nevoie de o reașezare profundă. Vedem acum cât de multe lipsuri a fost necesar să acoperim. Doar prin efort susținut ne-am adaptat rapid ca această epidemie să fie ținută sub control, altfel numărul victimelor ar fi fost mult mai mare.

Efortul va continua și mai accelerat după aceste momente de criză. Trebuie să asigurăm cetățenilor condițiile pentru o viață decentă și sigură.exemplu de civism si continua sa o faca. Foarte mulți români au dat un exemplu de civism și continuă să o facă. Cei mai mulți stau acasă”, a anunțat Iohannis.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *