Breaking News. Iohannis, despre coronavirus: ”Suntem într-o situație dramatică”


Președintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj în contextul stării de urgenţă decretată în România, ca urmare a pandemiei Covid-19.

Șeful statului a transmis condoleanțe familiilor îndoliate și a precizat că ne confruntăm cu o situație fără precedent.

”România se confruntă cu situația dramatică, asta pentru că noul coronavirus a provocat patru decese. Sunt cu sufletul alături de famiile îndoliate și le transmit să aibă putere să treacă peste aceste momente grele. Noul coronavirus are o particularitate aparte și poate fi letal, în special pentru persoanele în vârstă.

„Dragi pensionari, nu vă expuneţi inutil unui risc uriaş, limitaţi orice deplasare în afara domiciliului cu expepţia de strictă necesitate. Este singura cale prin care puteţi să vă protejaţi si să-i protejaţi şi pe ceilalţi de boala şi suferinţa pe care o provoacă acest virus”, a transmis Klaus Iohannis.

Urmează săptămâni critice, mai spune preledintele Iohannis, care vor pune la grea încercare capacităţile statului dar şi rezistenţa noastră morală şi emoţională. Acum este momentul să fim puternici şi solidari. Depinde noi, de modul în care înţelegem să ne respectă. Solidaritatea trebuie să fie grija noastră de zi cu zi protejându-i pe cei de lângă noi. Adevărata capacitate a unei naţiuni este de avea grijă unii de alţii. De a nu abandona pe nimeni.

107 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU