Breaking news! Iohannis, anunț crucial în plină pandemie. Avertisment pentru toți românii


România este lovită crunt de pandemia de coronavirus. Sunt mii de oameni infectați, iar sute dintre aceștia și-au pierdut deja viața. Președintele Klaus Iohannis a făcut un anunț crucial pentru toți românii chiar înaintea Sărbătorilor Pascale.

Pandemia de coronavirus a lovit crunt România. Suntem în plină stare de urgență. Din cauza COVID-19 s-au infectat deja mii de români. Din păcate, sute dintre aceștia și-au pierdut deja viața. În plină pandemie, președintele Klaus Iohannis a făcut un nou anunț pentru toți românii.

Iohannis, mesaj crucial pentru România
Șeful statului a transmis un mesaj înaintea Sărbătorilor Pascale. „Nimeni nu a fost cu adevărat pregătit de această epidemie. Nimeni nu a mai fost însă solidată și pregătită să iasă învingătoare. Să privim cu speranță și încredere în viitor. Va fi doar o pagină de istorie dureroasă. Acum, numărul deceselor și îmbolnăvirilor e în creștere.

Și România trebuie să-i reziste. În spatele statisticilor sunt oameni cu familii și drame. Autoritățile să nu slăbească niciun moment vigilența Nu ne jucăm cu siguranța românilor. România nu se află în etapa de trasnmitere comunitară extinsă. Am făcut deja foarte multe cu toții ca să evităm ceva catastrofal. Să nu irosim acest efort.

Învierea Donului e un prilej de a sta în mijlocul familiei. Acum să stăm alături de cei dragi e cel mai rău. Părinții și bunicii sunt singuri că nu sunt aproape de noi. Să ne simtă însă aproape de sufletul lor. A sta departe de cei la care ținem e nefiresc, dar tebuie să accpetăm că doar așa ne protejăm noi și cei pe care îi iubim.

Solidaritatea și munca voluntară a celor care sprijină spitalele sunt confirmări că voi sunteți ce are mai de preț România. Viața e mai presus de orice. Doar așa avem o solidă temelie morală pentru un viitor mai bun. Trebuie să rămânem cu toții sănătoși și în siguanță. Numergeți în vizite la prieteni și familie. Stați acasă de Sărbători. Doar așa salvăm viețile celor dragi. Vă doresc Sărbători cu sănătate”, a anunțat Iohannis.

Noi suntem salvarea
Totodată, șeful statului a declarat că are „toată încrederea” că după ce această grea încercare vom deveni mai puternici.

„Am toată încrederea că vom deveni mai puternici după această grea încercare. Motivul pentru care sunt optimist sunteți voi, dragi români. Creativitatea voastră, solidaritatea celor care sprijină spitalele și îi ajută pe ceilalți în această perioadă sunt tot atâtea confirmări că voi sunteți ce are mai de preț România.

Nu mergeți în vizită la rude sau prieteni, instinctul nostru este absolut natural și uman să ne arătăm iubirea față de cei dragi, însă acesta lucru este cel mai rău lucru pe care l-am putea face în această perioadă”, a mai spus Iohannis.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *