BREAKING NEWS. Iohannis A CEDAT. Dragnea a reușit să facă și asta. Nimeni nu mai înețelege nimic

Președintele Klaus Iohannis este pe cale să facă încă o mare favoare Partidului Social Democrat și lui Liviu Dragnea. Deja seria de concesii, care a avut ca vârf acceptarea Vioricăi Dăncilă pe postul de premier, începe să dea de gândit.

Preşedintele României nu va contesta, în nicio formă, numirea Ecaterinei Andronescu pe postul de ministru al educaţiei. G4 Media scris că preşedintele o va numi astăzi pe cea supranumită “Abramburica” în fruntea ministerului.

În ciuda declaraţiilor războinice, preşedintele Iohannis pare să fie întotdeauna de acord cu marile decizii al PSD, mai ales în ceea ce priveşte componenţa Guvernului.

De altfel, chiar marţi, preşedintele lăsa de înţeles că nu o va numi pe Andronescu.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

“Dacă bine am reţinut, doamna Andronescu va fi propusă pentru învăţământ. Ei, vă spun, aici o să dureze un pic mai mult sau s-ar putea chiar un pic mult mai mult. Am fost recent la un eveniment foarte frumos la Politehnica: se împlineau 200 de ani de învăţământ tehnic în românesc, eveniment la care am participat cu plăcere. Neîntrebată, mi-a spus totuşi dna Andronescu că ea în niciun caz nu va merge la Minister, că lucrurile nu merg bine. Aflu acum, cu surprindere, că este propusă. Va dura un pic până mă lămuresc dacă este dorinţa domniei sale să meargă sau numai dorinţa partidului sau dacă se face numai aşa, o remaniere cu bucata”, a spus Iohannis pe 13 noiembrie.

Citiți și:  Revine starea de urgență? Răspunsul de ultimă oră al lui Klaus Iohannis

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile