BREAKING NEWS Înregistrare EXPLOZIVA cu procurorul Portocală, dată de Ponta: Care pe care, e daună totală. Dau FOC!


”Dau foc la lumea politică” zicea Negulescu, încercând să convingă un martor să depună mărturie mincinoasă împotriva lui Victor Ponta. Liderul Pro România vine cu un mesaj de ultim moment.

Liderul Pro România, Victor Ponta, îi solicită ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, să acționeze împotriva procurorilor Onea și ”Portocală”, aceștia fiind procurorii care au produs o mare nemulțumire publică, după ce au apărut înregistrările controversate.

„Domnule Ministru al Justitiei Catalin Predoiu ! Este un moment important in viata societatii noastre ! Aveti sansa sa faceti dreptate miilor de magistrati onesti si muncitori , “patati” de comportamentul catorva “uscaturi” / aveti sansa sa faceti dreptate acelor romani abuzati si hartuiti de cativa interlopi mascati in haine oficiale / aveti sansa sa redati oamenilor increderea in autoritate! Nu o ratati!

Opinia publica internationala urmareste in aceste zile gravele tensiuni si violente provocate de faptele oribile si inacceptabile comise de cativa politisti / imaginea si increderea in milioane de politisti cinstiti si curajosi este afectata pe nedrept / respectul cetatenilor fata de lege si de autoritati este pus in pericol de cateva “uscaturi” care murdaresc intreaga padure! Doar sanctionarea exemplara a celor vinovati va restabili ordinea si increderea ca asemenea fapte nu se vor mai repeta!

Si in Romania abuzurile si comportamentul ilegal, abuziv si vulgar al catorva magistrati au adus un prejudiciu grav autoritii judiciare si imaginii a mii de magistrati corecti, integri si seriosi ( eu insumi activand cu mandrie ca magistrat dupa absolvirea aceliasi Facultati de Drept din Universitatea Bucuresti ca si dvs)!

Dosare vadit politice finalizate cu achitari unanime din partea instantelor de judecata ; falsificari de probe materiale deja dovedite in fata judecatorilor ; presiuni asupra martorilor; firme romanesti bagate in faliment fara nicio baza legala ; oameni nevinovati hartuiti ani de zile cu acuzatii evident fabricate !

Cativa indivizi cu mentalitate si comportament de interlopi au subminat grav increderea opiniei publice in autoritati si imaginea magistraturii romanesti ! Si nu au patit nimic pana acum!!!
…………………………..

Domnule Ministru al Justitiei – pentru increderea a milioane de romani in lege si Justitie/ pentru reparatia morala a celor abuzati / din respect fata de majoritatea magistratilor care isi fac datoria / trebuie sa actionati – JUSTICE SHALL BE DONE !!!

TRASNCRIPTUL ÎNREGISTRĂRII

Măi, tu nu înțelegi. Ideea mă deranja… Deci nu mă deranja… Din partea mea ce poate să iasă – 0- Poate să iasă să spună ”Domnule, s-a BEEEP cu Negulescu”, m-ai înțeles? Ceea ce e urât, e foarte urât… Mă ia capul și pe chestia asta, da? – – Și nu e în regulă. Bă, eu nu am sentiment de frică. Eu nu știu de frică. – Ori dacă nu, BEEEP mea, care pe care. – – Ori mă duc eu și mor, ori moare el. Îl BEEEP în gură, mânca-ți-aș. Daună totală, pentru că dovedește de fapt, e un jegos, un șantajist, un maimuțoi… Da? – – Și-l paradesc, uită-te la mine – 0.41 – Bă, cu mine nu se joacă lumea, uită-te la mine. Tu știi că nu am sentiment de frică. Că alfel mă așa… Cu Negulescu merge cu vorbă bună, cu lugu-lugu… Pe Negulescu dacă l-ai amenințat, l-a luat capul instantaneu și nu vrea decât să vadă sânge. Atâta. Nu-l mai interesează altceva, da? – L-am paradit, îți dai seama. Dacă am scos-o pe-asta s-a jucat meciul. Adică el e pa. Ca să nu fie uimit. Nu se poate așa ceva. Nu a ajuns să mă facă pe mine un BEEEP de-ăsta, nu te supăra. – Îți dai seama ce paradeală îi dau? Dau foc la lumea politică, uită-te la mine, știi că sunt nebun. Politica se face în piață. La bizonul mioritic îi mai dai un covrig, o tigaie, o de-asta, mă-nțelegi? O să ia foc toată țara. O să ia foc toată țara, crede-mă. – El zice de Ponta, voi nu ziceți nimic. Deci alea nu sunt jocuri politice corecte. Eu spun așa, din punctul meu de vedere am analizat foarte clar situația. Eu știu sigur că ăsta o să reitereze chestiile cu Toader, cu BEEP. Și poate o să aibă două poze cu mine și cu George la un bar sau cu mine și cu nu știu cine și o să-mi dea o poză cu casa. Care nu mă afectează, că nu sunt fapte penale, că George nu e vreun infractor..Dar dacă ai dat-o în de-astea e paradeală… E care pe care. O să-l paradesc într-un dosar penal și asta înseamnă că nu o să știe decât instanța și… ce-o da legea, mâncați-aș gura. – – Eu îmi bag BEEEEP în BEEEEP – – Deci tu hotărăște-te că eu știi că-s nebun cu capul și eu nu stau prea mult .

Sursa: romaniatv.net

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.