Breaking news. Informatii de ULTIMA ORA in cazul criminalului din Caracal

Răsturnare de situație în cazul de la Caracal, după ce Gheroghe Dincă a crezut ca va amâna verificarea locuinței sale dacă se va da rănit și va fi internat în spital. Cu toate acestea, procurorii au găsit o metodă legală de a trece peste bețele puse în roate de suspectul din tragedia care a cutremurat România.

După ce șeful DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat miercuri că anchetatorii nu pot intra în casa lui Gheorghe Dincă câtă vreme acesta nu este de față la cercetări, joi România TV a transmis că procurorii DIICOT se întorc la casa suspectului, pentru a continua cercetările în prezenţa avocatului.

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat şi ucis pe Luiza şi Alexandra, a fost adus de la Spitalul Penitenciar Jilava la INML. Doar că s-a luat decizia ca evaluarea psihiatrică să fie făcută abia săptămâna viitoare. Joi, Gheorghe Dinică a fost supus unei expertize medicale după ce a susţinut că a fost bătut de organele de anchetă şi are dureri. Acesta a fost adus la Bucureşti şi internat la Spitalul Penitenciar Jilava după ce a susţinut că atunci când oamenii legii au descins la locuința sa pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele.

„A fost imobilizat, trântit și i s-au aplicat niște lovituri cu bocancii, dânsul spune că are fracturi costale și de stern. Va fi dus la investigații medicale. Dureri vă pot spune că a avut, că pe parcursul audierilor tresărea de durere și probleme de respirație”, a declarat, marți, avocatul lui Dincă, Bogdan Alexandru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.