BREAKING NEWS: INCEPE AL 3LEA RAZBOI MONDIAL! TRUMP: VOM DISTRUGE IN TOTALITATE COREEA DE NORD

Donald Trump a avertizat marţi, în discursul de la Adunarea Generală a ONU, că va distruge Coreea de Nord în cazul în care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma „misiunea sinucigaşă” de a ameninţa Statele Unite.

„În Coreea de Nord există un regim depravat, o bandă de criminali. Dacă acest om al rachetelor, Kim Jong-Un, se va angaja în misiunea sinucigaşă de a ameninţa SUA, vom distruge total Coreea de Nord”, a avertizat Donald Trump de la tribuna Adunării Generale ONU.

Donald Trump a mai spus că armata Statelor Unite va deveni în curând mai puternică decât oricând, dorind să adreseze astfel un avertisment inamicilor SUA.

Totodată, președintele SUA le-a cerut statelor membre ONU să crească presiunea asupra Coreii de Nord pentru a renunța la programul său de arme nucleare.

În discursul rostit la scurt timp după sosirea sa la sediul ONU din New York, președintele american a afirmat că lumea se confruntă cu amenințări nimicitoare din partea unor paria ca Iranul și Coreea de Nord, dar și a ‘teroriștilor și extremiștilor’: „Regimurile paria nu numai că sprijină teroriștii, însă amenință alte națiuni și popoarele lor cu cea mai distrugătoare armă cunoscută de umanitate”.

Donald Trump a spus la ONU că Statele Unite nu caută să-și impună voința asupra altor state și va respecta suveranitatea acestora, scrie Agerpres.

„Voi apăra interesele Americii mai presus de orice. Însă pentru îndeplinirea obligațiilor noastre față de alte națiuni, realizăm că este în interesul tuturor să căutăm un viitor în care toate statele pot fi suverane, prospere și sigure”, a mai spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *