Breaking news! Încă un deces de coronavirus în România! Situația este extrem de gravă. Cine este pacientul


Ultima oră! Încă un deces în România provocat de coronavirus. Cazul este unul grav, mai ales că persoana infectată nu luase contact cu nimeni şi nu se deplasase în străinătate!

„În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată”, au anunțat autoritățile duminică seara.

Citiți și:  Expertii de la Institute for Health Metrics an Evaluation despre evoluția pandemiei în România. Cel mai dramatic moment ar putea fi atins pe 2 decembrie

Situația din România
În România s-au înregistrat până duminică, 22 martie, 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, o creștere de 66 de noi cazuri în 24 de ore. Tot duminică au fost înregistrate și primele 3 decese.

Surse: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

740 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile