BREAKING NEWS în showbiz! Vedeta ProTv a fost operată. Mesajul lui Brenciu

Alertă în showbiz-ul românesc!

Irina Rimes, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a intrat în operație. Mesajul a fost postat de către colegul său de la Vocea României, Horia Brenciu.

„Astăzi n-o sa trec in revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci as vrea sa va spun ca prietena și colega mea Irina Rimes a intrat in operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred ca va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos. Vocea Romaniei”, scrie Horia Brenciu, pe contul său de Facebook.

Așa cum am promis, revenim cu detalii.

Evenimentul zilei a aflat că simpatica basarabeancă de la ”Vocea României” a fost internată de urgență la Spitalul Elias. A fost băgată imediat în sala de operație, iar medicul a făcut intervenția de extirpare a unui chist ce-i provocase artistei o hemoragie.

În acest moment, Irina Rimes se află în Secția de terapie intensivă, sub stricta supraveghere a cadrelor medicale, cele care îi vor spune ”La mulți ani!” la miezul nopții. Este bine și, probabil, în următoarele două zile va transmite un mesaj fanilor săi.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *