Breaking news! Ieșire razboinica a președintelui Klaus Iohannis. Șeful statului detonează nucleara


Ieșire războinică a președintelui Klaus Iohannis după ce Curtea Constituțională a României (CCR) a decis că amenzile date în stare de urgență sunt neconstituționale.

Iohannis a detonat nucleara
Șeful statului i-a făcut praf pur și simplu pe cei de la CCR. „Criza pe care o traversăm pune la încercare tăria de caracter a societății. Acum se departajează cei curajoși de cei populiști care fac promisiuni mincinoase. Îi vedem foarte clar pe toți. Românii care respectă restricțiile salvând vieți și guvernanții cu măsuri corecte, dar și specialiștii care luptă cu virusul.

Pe cealaltă parte îi vedem pe cei pe care îi știm. Oamenii trecutului vor să se întoarcă la ccorupție și proastă guvernare. PSD și acoliții săi fac tot posibilul ca efortul națiunii să eșueze. România a trebuit să ia măsuri drastice pentru a-i proteja pe oameni.

Citiți și:  Klaus Iohannis A SEMNAT decretul! DECIZIE de ultimă oră

Este încă un semn de nepăsare incoștiență și neînțelegere a misiunii pe care o au. Interesul politic pentru ei e mai presus de oameni. Este evident pentru noi că au fost utile pentru răspândirea virusului. Unele autorități prin misiunea lor trebuie să nu piardă din vedere interesul general al societății. Fără aceste sancțiuni, morții pe care îi plângem ar fi fost mult mai mulți.

Pericolul epidemiei nu a trecut ieri odată cu decizia Curții. Responsabilitatea e aceeași. Le cer acestor politicieni să înceteze în a mai pune în pericol viața cetățenilor. Avem doi inamici. Unul e virusul, al doilea e la fel de dăunător”, a tunat Iohannis.

174 de vizualizări
Citiți și:  Ciutacu, atac EXPLOZIV la adresa lui Iohannis

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU