Breaking news. FOCURI DE ARMA la Oradea. Ținta: Femeia care a făcut publice abuzurile de la DNA

Joi seară, pe strada Meziadinului din Oradea, au avut loc împușcături la sediul firmei Marianei Gal, soţia fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Aceasta a declarat că un bărbat a deschis focul cu un pistol asupra sediului firmei sale. De asemenea, femeia s-a simțit amenințată de multe ori după ce a făcut publice abuzurile comise de fostul procuror-șef al DNA Oradea, Ciprian Man.

Soţia fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a trecut prin momente cumplite. Femeia acuză că un bărbat a deschis focul cu un pistol asupra sediului firmei sale. Aceasta a chemat imediat poliţia. Femeia le-a spus polițiștilor că se simte ameninţată de când a făcut publice abuzurile comise de fostul procuror-şef al DNA Oradea, Ciprian Man, informează Ebihoreanul.ro.

Geamul securizat a fost găurit în 4 locuri, dar au fost găsite pe trotuarul din fața clădirii doar doua cartușe. Polițiștii susțin că acestea aveau calibrul de 5 mm.

Joi seară, când femeia a venit să verifice dacă totul este în regulă la firmă, a descoperit geamul crăpat și urmele lăsate de împușcături. Aceasta a sunat imediat la 112.

[contact-form][contact-field label=”Nume” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Sit web” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

 

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *