Breaking news! Florin Cîţu a făcut marele ANUNT. Ce se va întâmpla de la 1 iunie? Este vestea momentului în România

Este vestea momentului în România. Premierul Florin Cîţu a făcut cel mai important anunţ, iar toţi românii trebuie să ştie. De la 1 iunie vom avea parte de noi relaxări chiar dacă nu se va atinge pragul de cinci milioane de persoane vaccinate. Şeful de la Palatul Victoria a vorbit şi despre campania naţională de vaccinare.

Este cea mai importantă veste pentru toţi românii. De la 1 iunie urmează o nouă serie de relaxări şi ridicări ale restricţiilor din vremea pandemiei. Chiar premierul Florin Cîţu a făcut anunţul momentului.

Noi relaxări de la 1 iunie
Toţi românii trebuie să ştie. Este vestea aşteptată de peste un an de zile de la startul pandemiei de coronavirus. Peste mai puţin de două săptămâni, pe data de 1 iunie, vom avea parte de noi relaxări chiar dacă nu se va atinge pragul de cinci milioane de persoane vaccinate.

Citiți și:  SURSE - Florin Cîțu a afirmat în PNL că există riscul ca unii români SA-SI PIARDA CASELE din cauza acțiunilor Ministerului de Finanțe

Chiar premierul Florin Cîţu a spus totul. “La 1 iunie vor exista relaxări”, a dezvăluit Cîţu, care a vorbit şi despre campania naţională de vaccinare.

Vaccinarea, singura soluţie pentru a scăpa de pandemie
Florin Cîţu îi îndeamnă pe românii care încă nu s-au vaccinat să o facă pentru a scăpa cât mai repede de pandemia de coronavirus. Acesta este convins că în curând vom atinge şi pragul de cinci milioane de persoane vaccinate. Acesta ar trebui atins chiar pe data de 1 iunie.

“Putem să atingem 5 milioane de vaccinări, dar oboectivul e să depăşim pandemia. O depăşim prin vaccinare. Vaccinarea a dus la o reducere a cazurilor de infectare. Românii se vaccinează în primul rând pentru sănătatea lor”, a mai spus premierul la Palatul Victoria, la finalul şedinţei de Guvern.

Citiți și:  Diana Șoșoacă a făcut scandal MONSTRU în Parlament. De data aceasta l-a mitraliat pe Cîțu

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!