Breaking News! Firea și-a dat DEMISIA!

Gabriela Firea a luat prin surprindere pe toată lumea, când fix înainte de începerea ședinței CEX a PSD a anunțat că demisionează ca semn de protest.

Gabriela Firea nu va pleca, însă din PSD, ci doar din funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti. Aceasta a declarat că demisia ei este o formă de protest pentru faptul că de peste doi ani nu s-au organizat alegeri în organizaţie.

Aceasta nu a ezitat să-l atace din nou pe Liviu Dragnea, despre care a spus că vrea să o lichideze politic. Întrebată de ce a venit singură şi nu mai este nimeni în jurul ei, Firea a replică că ne naştem singuri şi murim singuri.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

În şedinţa CEX s-ar putea discuta şi despre excluderea ei din PSD, însă conform unor surse PSD nu Liviu Dragnea va propune ca Gabriela Firea să nu mai fie nici măcar membru de partid.

Este posibil ca Gabriela Firea să meargă în viitor la Pro România, însă Victor Ponta va negocia la sânge, iar în momentul de faţă acesta nu o doreşte lângă el. Din acest motiv, actualul primar general ar dori să rămână în continuare în PSD.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU